„Ганеша“ клуб няма да работи между 22 и 30 юни.

Астрология и нумерология

Астрология от гръцки означава наука за звездите. Познато още преди Вавилон това знание помагало на фараони и царе  да управляват света, защо да не помогне и на вас?

Днес повечето от нас се докосват до нея за битови или любовни въпроси, но астрологията е нещо далеч по-сложно и красиво. И все пак тя може да ни помогне да бъдем по-успешни, здрави и щастливи.

Анализът на наталната Ви карта може да Ви помогне да научите за скрите Ви таланти и възможности, да си обясните ситуации и проблеми и по-важното да ги преодолеете с лекота! Изберете какво искате, а астрологията ще помогне кога е най- благоприятно и кои да бъдат вашите инструменти.

И тъй като астрологията може да се стори на някои прекалено отнесена и духовна, използваща планети и звезди така далече от нас- на помощ идва Нумерологията(магията на числата)- нейната сестра.

Нашите сесии често застъпваме тези две науки и системи- така Вие и ние можем да творим спокойно и сигурно!

Всеки от нас е дошъл на  Земя с определена вибрация и мисия. Но ние можем да избираме и рисуваме картината на нашия живот. И все пак пътят ни ще бъде по-лесен, ако знаем нашите слаби и силни страни. Според нумерологията и всички древни  учения посветени на човека всеки един има различна вибрация, която може да се разгадае чрез името, часа, деня, месеца и годината, в която е роден. Вибрацията е определяща за нашия характер и съдба. Всеки един детайл определя по-точно нашето Аз, нашето минало, бъдеще и настояще.Също така  нашата емоционална и мисловна същност и най-вече  уникалност.

Числата са древен метод за разпознаване на човешката вибрация, уникалност и съдба. Методът е използван още от древните вавилонци, китайци, евреи, египтяни – практически всеки един древен народ е използвал своя система за тълкуване на човешката съдба и личност чрез числата.

Познатата на мнозина нумерология (номерология) е наука и изкуство, чрез която могат да се определят някои основни тенденции от съдбата, характера, реализацията на човек. Обичайна практика за Западните традиции е да се тълкуват редуцираните числа от точната дата на раждане. Разбира се този метод ще даде някои основни тенденции. За по-задълбочен анализ на човешката съдба и личност са нужни още много детайли.

bg_BGБългарски