„Ганеша“ клуб няма да работи между 22 и 30 юни.

За нас и за мен – Ина Куртева

Ина Куртева е дипломиран холистичен терапевт и основател на Wellness Center Ganesha Club. Вече над 10 години нейната мисия e да създава възможности за свързване на тялото и духа, развиване на женската енергия и красотата в нас. В ежедневната си практика тя е отдадена на идеята за любов към себе си и тялото ни, повече приемане, по-качествено общуване на всички нива. Тя вярва, че изкуството създава алтернативна реалност, в която може да се усъвършенстваме и лекуваме.
Ина е Рейки мастър и практикува различни холистични техники като Арт терапия, Какао церемонии, Таро сесии, Тантра, Женски кръгове и практики, Звукови ателиета, Източни терапии за лице тяло.

WELLNESS CENTER GANESHA CLUB  e бутиков център за божествени моменти в центъра на София. При нас – Запада среща Изтока за истинска релаксация и зареждане на тялото, ума и сърцето. Това е пространство, в което да поглезим или изваем тялото си. Но и място, където то се учи да комуникира със своя дух.

Нашата мисия е да Ви помогнем да се почувствате цялостни и красиви като Ви предложим професионализъм с индивидуален и холистичен подход!

Ние вярваме, че всеки момент е повод за развитие и научаване на нещо ново, затова и не спираме да обогатяваме и разширяваме нашето меню от процедури и преживявания. Също така инвестираме в иновативна апаратура и сме горди да предложим услуги като просфера, криолиполиза  и терапии с озон и светлина.

Другото наше лице е обърнато към „изтока“ или древните учения на йога и тантра. Знаем доста и за айюрведа, детоксикация и здравословен начин на живот. Правим курсове по рейки, аромотерапия, звукотерапия с пеещи кристални купи. Вдъхновени сме и от ритуалите на Южноамерикансите племена, как те са усещали духа във всяко растение и животно, за което разказваме в нашата отваряща сърцето Какао церемония.

Благодарни сме на всички места и хора споделили техните уроци и нямаме търпение да разкажем наученото и на вас.

Моля разгледайте сайта ни за подробна информация на нашите процедури и събития:

Спа капсула-парна баня, инфраред сауна, терапия с озон и светлина, Тайландски масаж, Хавайски, Аюрведични терапии, Билкови торбички на пара, Вулканични камъни, Филинински, Шиацу, Рейки и Кристали, Арома, Антистрес, Кинези, класически масаж.

Аюрведа, Астрология, Нумерология, ТАРО, Рейки, Какао церемонии, Тантра уъркшиопи и Арт терапия.

bg_BGБългарски