„Ганеша“ клуб няма да работи между 22 и 30 юни.

Корейска терапия Су Джок

СУ ДЖОК- ХОЛИСТИЧНА ТЕРАПИЯ

Тренинги по Су Джок терапии

Су Джок еюжнокорейска терапията, разработена от учен професор Пак Чже Ву. Тозиметоде не само за лечение, но и път за постигане на основните закони на живота, изграждайкипълноценн връзка между класическата западна наука и медицинските знания на Изтока от най-древни времена. Високата ефективност и простотата на Су Джок терапията водят до бързото разпространение в развитите страни.

Предлагаме ви да опитате тази почти магическа система самостоятелно или в комбинация с някоя от тематичните ни масажни терапии според вашите нужди- Детокс, Релакс, Отслабване или Засилване на Имунната Система.

Организираме Женски кръгове, Курсове и включваме тази ефективна система в нашите ритрийти.

ТОВА ТРЯБВА ДА ЗНАЕ ВСЯКА ЖЕНА:

Всяка представителка на нежния пол познава състоянието на неразположение, възникващо по време на менструация. Не случайно тези периоди в живота на жената са получили название “критични дни”: болки в долната част на корема, неприятни усещания в гърба, нежелание за срещи и контакти, сълзи в очите…

За да не страдате от болезнена менструация, използвайте лесни прийоми от Су Джок терапията, които ще ви помогнат по-леко да понесете тези трудни периоди от живота.

Къде да търсите точките, стимулацията на които ще намали болките в долната част на корема?

Това са зоните на съответствие на матка, яйчници и хипофиза (рис. 141). Намирането им в стандартната система на съответствие върху ръката и ходилото, а също и в системата “насекомо” обикновено не предизвиква затруднения. Много е удобно да се търсят точки на съответствие на матката и яйчниците в мини-система, особено върху втори и пети пръст, където те се разполагат в центъра на нокътните фаланги

Как да намалите болката при менструация?

След като намерите болезнените точки на съответствие на матката, яйчниците, хипофиза, кръста, осъществявате енергичен, чувствителен масаж с пръсти или с диагностична сонда. Обикновено болката утихва след 3-5 минути.

При болките, свързани със слабо кървене, точките на съответствие се прогряват с мокса (това е особено ефективно върху ходилата).

След прогряване на точките на съответствие използвайте повърхностни апликатори: метални или магнитни звездички. При наличие на семена от ябълка, круша, грозде, цвекло и шипка – използвайте тях. Семената се фиксират върху болезненните точки или с тях се покрива цялата зона на съответствие (рис. 143). Освен това, зоната на съответствие на матката и яйчниците оцветете в червен или оранжев цвят.

bg_BGБългарски