Момински партита

..Нека заедно сътворим незабравимо моминско парти..

Ние, The Fairies, имаме за цел да сбъднем едно незабравимо и вълшебно моминско парти за вас!

Моминското парти е специален момент в живота на всяка бъдеща булка – това е едно завихряне на женската енергия и изпращане на бъдещата булка по нов път – в брачния живот. Ние сме положили основите за едно магично и бутиково преживяване- като вие имате пълната свобода да изберете от разнообразни модули, какво ще отговори най-добре на нейните нужди и желания. 

Базовият пакет включва един предсватбен ритуал, едно арт ателие и питие за добре дошли в рамките на 2 часа. При желание от ваша страна има възможност да се организира бутиков кетъринг и напитки. Но възможностите и продължителността зависи от вас.

Ние разполагаме и с Вила Чародея -само на час път от столицата и можем да организираме за вас незабравим уикенд!

Можете да изберете от следните модули: 

  • Предсватбени ритуали 

През изпълнението на традиционни български и енергийни ритуали ще се влеем в потока на новата енергия, която ще завихри бъдещия брачен съюз. Бъдещата булка ще е център на тези ритуали. Смисълът им е да се подкрепи нейната енергия за влизане в свещено единство.   

  • Практики за развихряне на женската енергия

Жените на партито ще завихрят своята женска енергия чрез танци и различни практики. Така ще могат да подкрепят бъдещата булка в нейния път. Когато жени се съберат заедно, тяхната енергия се мултиплицира и вълшебствата стават възможни.   

  • Какао церемонии

През нежната медицина на какаото ще се свържем с другите жени в този специален кръг. Какаото подпомага нежното разгръщане на женската енергия и диалога с нашето сърце. В какаото може да въплатите своите пожелания към новото семейство. Още от ацтеките тази свещена напитка е давала мир и хармония!

  • Тантра

Тантра е древна наука за любовта. Чрез нежни тантрични практики ще се свържем със сакралната енергия и насладата. Ще работим с потенциала ни за осъзнато общуване със себе си и с другия. Ще споделим някои тайни за по-игрив и по-пълноценен брачен живот, с които бъдещата булка да омагьоса своя любим. Каква по-хубава подкрепа за бъдещата двойка?

  • Арт ателиета 

Във веселите арт ателиета ще се забавлявате заедно и ще подготвите арт подарък за звездата на вечерта – бъдещата булка. В игри и закачки ще подготвите амулети и аксесоари за дома и бъдещата двойка. 

  • Модул Баланс- енергийно зареждане и пеещи купи 

Хармонията не е мираж и този модул ще донесе на булката така желаното спокойствие и релакс! Очаква Ви групова рейки терапия за всички дами за енергийно балансиране, освобождаване от стреса и напрежението и зареждане  на тялото и съзнанието с нежната чиста вибрация на пеещите купи. 

  • Таро и оракулски карти

В този забавен модул таро и оракулските карти ще ни позволят една нова перспектива. Ще ни се разкрият нови възможности и подкрепа. Ще развихрим съзнанието, подсъзнанието и душата 😀 

  • Боди пейнт и къна

В много култури жените се разкрасяват с рисунки по тялото си, за да вдъхнат нова енергия и послания за идващото.  Ще бъде цветно, палаво и много креативно, но най-вече ще има много незабравими и забавни снимки и игри. Ще ви предложим някои символи за защита, радост, любов-за да привлечете желаното от вас и най-вече за вашата щастлива булка!

“Тhe Fairies”

..Сътвори своето незабравимо моминско парти..

Предсватбени ритуали практики за развихряне на Практики за развихряне на женската енергия

Kакао церемонии

Тантра

Арт ателиета 

Енергийно зареждане и пеещи купи 

Таро и оракулски карти

Боди пейнт и къна

Бутиков кетъринг

Сбъднете мечтаното моминско парти с нас -“Тhe Fairies”

bg_BGБългарски