„Ганеша“ клуб няма да работи между 22 и 30 юни.

Рейки и таро

Рейки

Reiki Training — Yoga Retreat 2 Spain

Рейки е духовна практика разработена през 1922г. от японския будист Микао Усуи,които казва: ” Тайният метод да поканиш щастието. Чудното лекарство за всички болести.”Този холистичен метод подава енергия на всички органи, тъкани и системи за да могат те да регенерират. Също така работи и на емоционално ниво като хармонизира основните 7 енергийни центъра- чакри и освобождава съзнанието от страх, тъга, ленност и гняв. Усещанията след рейки сесия са радост, спокойствие и хармония. Прочети повече.

Практика

Обичайната Рейки процедура включва цялото тяло, но Рейки може да се отдава и само на отделни позиции. При цялостната процедура реципиентът е легнал, в отпуснато състояние, като дрехите е най-добре да са удобни и да не пречат на релаксирането. Самата процедура включва поставянето на ръцете на практикуващия на точно определени позиции върху тялото на реципиента, като ръцете може и да нямат допир с тялото, а да стоят на няколко сантиметра от него. Обикновено ръцете се задържат между 3 и 5 мин. на една позиция, а цялата процедура трае между 30 и 90 мин.

Reiki Treatment, Reiki Treatment - Om Sai Reiki healing and training  center, Ludhiana | ID: 22935416562

Най-забележимият незабавен ефект от процедурата обикновено е състоянието на дълбока релаксация, както и приливът на сила и енергия. В някои случаи може да се появи и освобождаване на емоции. Реципиентите често споделят усещане за затопляне или леко изтръпване на третираното място, без значение дали ръцете на практикуващия са в допир с мястото или са на разстояние от него. Твърди се, че Рейки процедурата стимулира естествените лечебни процеси, затова обикновено не се наблюдава моментално „излекуване“ на специфичните здравословни проблеми. За лечението на хронични състояния се препоръчва серия от три или повече процедури на интервали между 1 и 7 дена.

Обучение

Рейки обучението извън Япония най-често е разделено на три нива или степени. Заповядайте на наш курс вече и онлайн!

Първо ниво

Рейки курса за Първо ниво въвежда в основните теории и процедури, като продължителността му обикновено, но не задължително, е няколко дни. Учениците научават позициите на поставяне на ръцете,видовете болестии процедурата желание. Говорим и за корена на проблема- духовната причина за възникване на неразположението. След завършване на този курс, участниците могат да практикуват Рейки върху себе си и близките си след 21дни на изчистване с рейки.

Второ ниво

В Рейки курса за Второ ниво ученикът научава трите символа, за които се смята, че увеличават силата и разстоянието на въздействие на Рейки.Дава се още едно иницииране, което увеличава капацитета на ученика да пропуска през себе си Рейки. След завършване на този курс, ученикът може да работи без да присъства физически до реципиента и да прави сесии от разстояние, както и да подава енергия на ситуации.

Трето или Мастер ниво

Чрез третата степен ученикът става Рейки Мастер.В терминологията на Рейки думата „Мастер“ не предполага духовно просветление. Дава се допълнително иницииране, както и символ за това ниво.

Рейки Мастерът може да инициира други хора в Рейки, както и да ги обучава в трите Рейки нива. Трето ниво може да се вземе за един ден или за една година, в зависимост от дадената школа и философията на нейния Рейки Мастер.

ЗАПОВЯДАЙТЕ НА НАШИТЕ РЕЙКИ ВЕЧЕРИ И РИТРИЙТИ! ЗА ДАТИ И УСЛОВИЯ СЕ СВЪРЖЕТЕ С ЕКИПА НИ.


Таро

Картите Таро, са ефективен инструмент за осветяване на въпроси за нашия път, мисия, любов и просперитет и здраве. Всеки има моменти, когато се колебае по кой път да поеме и какво може да му помогне най-леко да го извърви.И Всеки от нас има информационно поле, което те разчитат и отразяват с символи и цифри и тук идва ключовият момент на Медиатора-този, който общува с тях. Трябва връзка с тях и чист канал, чрез които медиаторът да Ви подаде правилната информация- която да ви активира и мотивира, да Ви даде енергия и сила да вървите към целта. Тук също работи закона за привличането и трябва думите да са точните, за да не се прокрадне страх, а точно обратното да формирате намерение, с което Вие да продължите да работите и да финализирте с постигане целта.

Работя с Класическо таро, Ангелски, Шамански, Ошо и Суфи – избираме заедно според темата. Често ползвам Бонуси за вас като Рейки, Нумерология и астрология за повече детайли и конкретика. Сесийте са индивидуани и протичат изцяло според темата и личността.

Сесийте са два вида:

Конкретен въпрос: 30 минути-40 лв

 Цялостен анализ: 50 минути-50 лв.

Като могат да бъдат на живо или онлайн!

bg_BGБългарски