„Ганеша“ клуб няма да работи между 22 и 30 юни.

Detox

Диагностика и Детоксикация на тялото

Разполагаме с уреди за квантова диагностика като Биоскенер, за да ви консултираме индивидиано за една ефективна и приятна детоксикация. С помоща на апаратура и комплексен подход ще подобрите своя -метаболизъм, имунитет и самочувствие. С лекота ще се върнете във форма с Пресотерапия, Спа капсула, Vibro Plate, Йонна Детоксикация,Хранителнидобавки,  Мануални  и Спа терапии, Рефлексотерапия, Пакет Детокс-движение, храна и процедури, Детокс Ритрийтивъв Вила Чародея.


Водата

Един от най-важните елементи на всяка ДЕТОКСИКАЦИЯ е ВОДАТА!Ние Ви предлагаме да направите първата крачка към по-здраво и щастливо тяло и разбира се красива и млада кожа-Пийте повече вода-Жива и алкална! Замислете се колко и какво е качеството на водата, която пиете? Водата в града е с лошо качество. Минералната вода – Не е Алкална! А продължителният престой  в пласмаса я прави НЕ Здравословна! Как да си направим Жива и Алкална  ВОДА?Лесно е- поставете Алкалната вълшебна филтрираща пръчица само за15минути.


Детоксикация с апаратура

Квантова Диагностика на организма с биоскенер

Квантова диагностика с биоскенер София І 0896 800 611

Биocĸeнepът cъчeтaвa в ceбe cи мeдицинa, биoинфopмaтиĸa, eлeĸтpoинжинepcтвo и дpyги cъвpeмeнни нayĸи.

Teopeтичecĸи ocнoвaн въpxy ĸвaнтoвaтa мeдицинa, биocĸeнepът изпoлзвa нayчнитe пocтижeния в eлeĸтpoннaтa тexниĸa, зa oтчитaнe и aнaлиз нa cлaбoтo мaгнитнo пoлe нa чoвeшĸaтa ĸлeтĸa и нa бaзaтa нa тoзи aнaлиз, дaвa здpaвния cтaтyc нa opгaнизмa и пpoблeмни зoни в тexния нaй-paнeн cтaдий.

Изcлeдвaнeтo ce извъpшвa зa няколко минyти, ĸaтo oт длaнтa ще бъдaт пoлyчeни пoвeчe oт 245 пoĸaзaтeля зa вaшeтo cъcтoяниe. Oтчитaт ce нaй-paнни пpизнaци нa ĸлeтъчнa пpoмянa в opгaнитe и тъĸaнитe, ĸoeтo ви дaвa възмoжнcocт пpи нeoбxoдимocт дa cи нaпpaвитe мeдицинcĸи изcлeдвaния в тoчнo oпpeдeлeнa oблacт.

Дopи дa имa eдинични ĸлeтĸи c пaтoлoгични пpoмeни, тoзи мaгнитнo peзoнaнceн биoaнaлизaтop мoжe дa yлoви пpoмeнитe нa тeзи ĸлeтĸи и дa пpoгнoзиpa бoлecттa, ĸaтo пo тoзи нaчин дaвa възмoжнocт дa пpeдoтвpaтитe paзличнитe xpoнични зaбoлявaния.

Maгнитнo peзoнaнcния мeтoд нa диaгнocтиĸa e ĸoмплeĸceн, нeинвaзивeн, пpaĸтичeн, лeceн, бъpз и eфиĸaceн.

Биоскенерът отчита слабото магнитно поле на човешкото тяло, и след усилване и обработка на данните от вграден микропроцесор, ги сравнява със стандарти от заболявания и ги отразява в конкретни стойности. Човешкото тяло непрекъснато произвежда голям брой клетки, които нарастват, развиват се и се обновяват чрез делене. В процеса на клетъчно делене и обновяване атомното ядро и електроните се движат с висока скорост, излъчвайки непрекъснато електромагнитни вълни. Сигналите на електромагнитните вълни са различни при добро здраве, пред болестно състояние и болест. Ако можем да измерим тези специфични електромагнитни сигнали, то ние можем да определим и здравословното състояние на човека.

Пълна информация за:

Сърдечно-съдова, мозъчно-съдова, полова система, бял дроб, дихателни пътища, минерална плътност на костите, витамини и микроелементи, кръвна захар, стомах, черва, черен дроб, жлъчка и др.


Йонна Детоксикация

Детоксикация | Tialo

Вследствие начина на живот и хранене, в тялото ни се натрупват вещества като млечна, пикочна, въглена, маслена, жлъчна и други киселини.

Запазването на алкална среда в организма е почти невъзможно в нашия стресов, динамичен живот и начин на хранене. Тези киселинни отпадъчни материали и метали от околната среда водят до алергии, душевни и физически проблеми.

Пречистването на организма като средство за подобряване на здравето е в основата на всички традиционни медицини, духовни и религиозни системи по света. Комбинирайки промяна в начина на хранене, билково пречистване и процедури за детоксикация, можете да постигнете значително облекчаване и отстраняване на последствията от интоксикацията за организма.

В тялото ни всички клетки са електрически заредени. Заболяванията предизвикват вибрации с честоти, не съответстващи на здравните, нарушаващи естественото трептене на клетката и поляритета и. Този дисбаланс на заразената клетка не и позволява да участва във функциите на тялото, необходими за оздравителния процес и да се освобождава от токсините. Когато клетките са електрически заредени, те задържат повече кислород, което им дава възможност да запазят електрическото равновесие, помагащо на тялото да се справя със заболяванията само.

Около 95% от съвременните хора пребивават в киселинно състояние на организма, т.е. в техните тела има излишък от водородни йони и РН на кръвта е по-ниско от 7.45. За тези хора подлагането на високи концентрации отрицателно заредени йони е изключително благоприятно. По време на процедура йоните нахлуват в тялото ви и неутрализират токсините и отпадните вещества.

Процедурата представлява детоксикираща водна баня на стъпалата посредством електрод от мед и неръждаема стомана.Тя пречиства, стимулира и запазва равновесието на биоенергията, която под формата на електромагнитна сила се използва от клетките и се натрупва в нашето тяло.

Ефектът от процедурата се усеща най-силно след използването на апарата, а не по време на самата процедура. Това се дължи на факта, че в следващите дни тялото започва по-лесно да отделя отровни вещества чрез своята отделиелна система – бъбреци, дебело черво, черен дроб. Процедурата е безопасна. По време на процедурата във водата се добавя сол, за да се възбуди електропроводимостта. Ако се превиши допустимото, което ниво, апаратът изключва автоматично е негова и ваша защита. За максимален ефект, съчетайте с Детокс масаж с мед на гръб и стъпала.

ВОДИ ДО: Детоксикация,усилване на имунитета,облекчаване при климактериум, менструални болки, полови и кожни проблеми, акне, суха кожа, проблеми със съня, нервност, стрес, бръчки по кожата и гъбични заболявания. Вътрешното пречистване на организма спомага за бързо възстановяване от заболявания и по-лесно заздравяване на травми. Процедурите с Детоксикатора могат да подобрят или облекчат работата на черния дроб и бъбреците, обмяната на веществата, метаболизма, артрит, главоболие и мигрена, кожни проблеми, пречистване от живак и тежки метали, предменструален синдром.

Правят се от 6-10 процедури иминимум 1 седмично.

Процедурата е подходяща за хора с високо кръвно налягане, с хронична умора, с намалена полова мощ, пушачи и употребяващи алкохол, претоварени хора, на които липсва енергия и сън, със слаба имунна система, работещи в неблагоприятни условия на труд (прах, химикали, метали, медицинска обстановка и т.н.), жени, чиято кожа старее бързо, с нездравословна диета, хора на диализа, с анемия, диабетици 2 тип.

При използване на Детоксикатора се появяват различни цветове и частици във водата,

Когато през водата протече електричество, в нея се отделят малки, видими частици, които оцветяват водата в мръсно-ръждив цвят. Здравословното състояние на човека играе ключова роля при взаимодействието с водата. Всеки човек поема енергия по различен начин и реакцията на водата е различна. След детоксикация на хора в лошо здравословно състояние, водата е тъмно кафява на цвят, а с всяка следваща процедура тя става все по-светла на цвят. Ако се използва детоксикация от здрав човек, възможно е водата да придобие много светло кафяв цвят. При това обаче се вземат предвид различни фактори при всяка отделна терапия. Цветовете могат да бъдат жълто-зелено, оранжево, кафяво, черно, тъмно-зелено, бяла пяна; да се виждат и различни частици: бели, черни, червени, кафяви частици, мехурчета с различни цветове. Тези промени показват коя част на тялото се пречиства, като това се отразява в цвета на водата. Но това е твърде динамичен процес с много променливи и НЕ бива да правите генерални заключения за здравето си само на основата на цвета на водата.

Повече информация дава натрупването на мазна утайка по ръба на съда с вода, което е в резултат от вещества, отделени от външния пласт на кожата. Друг много добър показател за действието на процедурите е променяната след процедура на цвета на урината. Тъй като се активизират функциите на изчистване на организма, това предизвиква потъмняване на урината.

По време на процедурата водата, солта и металите в електрода взаимодействат и образуват йони, които неутрализират всички вещества, включително и отровите в обикновената вода или във филтрираната вода. В зависимост от географското ви положение, между 20 и 40% от всичко, което се отдели във водата след процедурата, е в резултат от замърсяването на самата вода, а останалите 60-80% са отделени от тялото ви. Ако по време на детоксикацията във водата се отделят черни частици, то те могат да бъдат отделени от цинковата тръбичка в средата на електрода, от наличие на тежки метали във водата или наличие на метали в тялото на човека.

Жълто-зелен – бъбреци, пикочен мехур, уретра, простата;
Оранжев – стави;
Кафяв – черен дроб, отрови от цигари и клетъчни остатъци; Черен – черен дроб;
Тъмнозелен – жлъчката;
Бяла пяна – Ллмфна система;
Бели частици – квасни гъбички;
Черни частици – тежки метали;
ЧерВени частици – кръвни съсиреци.


Vibro Plate=Минимум Движение=Максимум Детокс

Vibro  Plate е апарат с 3D вибрация, която провокира естествения физиологичен рефлекс. Благодарение на него, за 1 секунда се постигат от 30 до 50 ритмични мускулни контракции и естествен лимфен дренаж. Vibro Plate едновременно тренира и усъвършенства координацията на активните и пасивни мускулни влакна. Той обхваща 95- 97 % от тях, което е с 60% повече от постигнатото с аеробноифитнес натоварване. Помага на тялото да се освободи от отточността и активира метаболизма.

Триизмерните механични вибрации произведени от  платформата преминават през цялото тяло и активират естествените рефлекси за разтягане и съкращение на мускулите. Максималното въздействие се постига чрез насочването на
тези контракции в различни посоки, защото уредът се движат във всички възможни посоки – точно както човешкото тяло е биологично програмирано да го прави.

Vibro Plate не е спорт, a интелигентна грижа за тялото, защото осигурява щадящо ставите и сухожилията натоварване. Той е създаден за хората погълнати от днешният динамичен и напрегнат начин на живот, които нямат време за движение и почивка. Целта на му e да се бори срещу сериозните последствия на все по-заседналия начин на живот.

Препоръчва при:

•Детоксикация
• Нарушения на метаболизма;
• Наднормено тегло;
• Разбиване и стопяване на мастни натрупвания;
• Целулит;
• Мускулна слабост;
• Задържане на течности;
• Артроза;
• Ревматизъм;
• Остеопорозa.


Пресотерапия и лимфодренаж

Пресотерапията е модерен, ефективен и безболезнен метод с изразен терапевтичен ефект за детоксикация и премахване на целулит и мастни натрупвания по тялото. Активира пасивната част на кръвообръщението – вените и лимфните съдове като по този начин стимулира дренажа на натрупаните токсини към прочистващите органи.

Процедурата резорбира отоците, има освобождаващ и болкоуспокояващ ефект. Води до промяна в контура на тялото, силуетът става по-фин, а проблемните, отекли зони биват разтоварени.
Препоръчва се при тежест и умора в краката в резултат на нарушено кръвообръщение и отоци по крайниците, както и при целулит и затлъстяване.

Процедурата трае 20 минути,  много е приятна и осигурява обща релаксация и цялостно възстановяване на организма. Води до усещане за лекота, облекчаване на тежестта в краката. В комбинация с инфраред  сауна – засилва метаболизма и ускорява освобождаването на излищните килограми.

Курсът на терапия са 8-10процедури.

Проектиран така, че да се увеличи циркулацията на кръвта и лимфния поток в краката, апаратът ни за пресотерапия подобрява прочистването на извънклетъчните течности, премахва подуването и отоците, облекчава умората на краката и подобрява кислородния поток през цялото тяло.

Пресотерапията подобрява кръвообращението и увеличава лимфния дренаж.

За кого е подходяща пресотерапията?

  1. За хора, които се нуждаят от лимфен дренаж и детоксикация на тялото си.
    2. Хора, които биха желали да подобрят външния вид (контурите) на тялото/бедрата си.
    3. Хора с целулит и излишни килограми, с нарушена обмяна на веществата в организма.
    4. Хора, изпитващи дискомфорт, умора или задържане на течности.
    5. Хора, имащи проблем с нарушено кръвообращение или нуждаещи се просто от тонизиращ масаж.
  2. Пресотерапията в борбата с целулита

Всяка антицелулитна програма започва с лимфен дренаж, за да се проведе предварително дълбоко прочистване на тъканите. При това е необходимо да се пие достатъчно количество вода или несладки сокове за максимално подпомагане на извеждането на токсини от организма.
Едновременно с това лимфният дренаж осигурява по-равномерно разпределение на течностите, преобразувайки контурите на тялото и разтоварвайки проблемните зони.

Пресотерапията е изключителен метод за детоксикация, който чрез ефективен лимфен дренаж допринася за насърчаване на естествените функции на организма за пречистване от токсини.

Ревитализирането на тъканите води до отслабване и придаване на по-естетична форма на краката, като същевременно процедурата подобрява и тонуса на кожата.

Лимфен дренаж

Това е въздействие върху меките тъкани на тялото за премахване на излишните течности и продукти от обмяната на веществата по лимфните съдове.

Лимфният дренаж позволява да се премахнат застоялите явления в тъканите, които неизбежно възникват с възрастта, с натрупването на излишни килограми и с появата на болестите.

Задържането на течности  е причинено от състояния като увеличение на артериалното налягане, възпаления и алергии, хормонални нарушения, например хипо функция на щитовидната жлеза, предменструален синдром, неправилни диети и интензивно физическо натоварване, стоящи професии.
С течение на времето се стига до образуване на отоци на краката, подуване на лицето и образуване на торбички под очите, излишни килограми, целулит и развитие на верикозна болест на краката (разширени вени).

Пресотерапията и лимфният дренаж ефективно повлияват на застоялите подкожно-мастни тъкани, карайки лимфната система активно да извежда натрупаните течности и шлаки, което довежда до постепенно намаляване на целулитните образования, нормализация на микроциркулацията и обмена на веществата в тъканите.


Мануални Детокс  и Спа терапии

Детокс Терапия с  олио от НОНИ и с билкови торбички на пара

Масажът въздейства изключително благоприятно върху физическото и психическото състояние на човека. Обработват се основните меридиани и се възстановява енергийният поток. Подобрява кръвообращението на организма, релаксира и тонизира мускулите и стимулира двигателната дейност на всички стави и ставни връзки, като целенасочено ги освобождава, почиства натрупаното напрежение и облекчава болките. Този специализиран имуностимулиращ масаж се прилага при различни заболявания на опорно-двигателния апарат и нервната система – както с лечебна цел, така и за профилактика и облекчаване на симптомите. Често се използва едновременно като диагностичен и терапевтичен метод.

Ефекти:

• Засилва имунната система;
• Детоксикира;
• Подобрява метаболизма;
• Регулира хормоналния баланс;
• Забавя процеса на стареене на клетките;
• Освобождава ставите и ставните връзки;
• Релаксира и тонизира мускулатурата.

Детоксикиращ Лечебен Масаж на цяло тяло и специализиран меден масаж на гръб и стъпала+ вендузи-80минути

Уникална терапия, която- ускорява освобождава тялото от токсините трупани с години. Премахва нервно-мускулното напрежение и стреса. Стимулира имунната защита и увеличава жизнения тонус. Прави кожата съвършено гладка и мека. Дарява криле! Свързват масажа с мед с Тибет и се смята, че е един от древните в Индия, чиято история и традиции са познати от над 1000 години. Той се използва още в аюрведската медицина, защото прави връзка между съзнанието и здравето. Кожата попива всички ценни съставки на меда. Масажът стимулира кръвообращението, подобрява обмяната на веществата, стимулира вълна от енергия и след процедурата човек се чувства като Кожата се хидратира по естествен път, защото медът помага за задържането на вода в клетките. Той въздейства по два различни начина – помага за отстраняване на солите и отровите и стимулира подхранването на епидермиса.

Моксата е пурета от лечебни билки със силно детоксикиращ ефект. Целта на лечението с мокса е регулирането на дисбаланса в организма, както и засилване на имунната система. Нагряването с мокса е един от най-мощните начини за стимулиране на биологично активните точки. Чрез мокса могат да се изготвят различни програми за повишаване на жизнеността и подмладяване. Действа на имунната система, при стрес, неврози, безсъние, заболяване на опорно двигателния апарат, плексит, дископатия, болки в гърба.

Вендузата е безвредна и безболезнена процедура, която има добър противоболков ефект и се използва както при остри възпалителни процеси и заболявания, така и при остеохондроза, шийна остеохондроза, радикулит, целулит, простудни заболявания – бронхит, пневмония и други.

 Лечебният ефект се дължи на силния приток на кръв, предизвикан от вакуума под чашите. Вендузният масаж подобрява периферната циркулация на кръвта, лимфата, междутъканната течност, отстранява се появата на застой, засилва се обмяната на веществата, кожата става еластична и се засилва кожното дишане в масажирания участък на тялото. При въздействие на вакуумтерапията се извършва отделяне на екстракт на мастни и потни жлези, в чийто състав влизат елементи – соли, ацетон, жлъчна киселина, които в определена концентрация са вредни за организма. При прилагане на вендузен масаж се въздейства детоксикиращо на организма.

Детокс пакет „Блаженство“ 4 процедури с масаж на гръб с мед и рефлексотерапия на длани и стъпала

Този пакет ще Ви помогне в изчистването на токсините и връщането на лекотата и енергията!

Детоксикиращият масаж с мед е много подходящ за преходните сезони и периодите с повече умора и вируси. Неговата цел е да детоксикира организма, да ускори метаболизма и обмяната на веществата и така да засили имунитета.

Детоксикиращият меден масаж освобождава организма от токсините, излишните течности и мазнини. Процедурата се препоръчва при натрупани умора и стрес, както и при проблеми с дихателната система. Масажът с мед влияе силно тонизиращо на целия организъм. Той е особено ефективен и препоръчителен при главоболие, безсъние, тревожност и депресии. Масажът влияе много добре и при плексит, болки в гърба и кръста, дискомфорт и схващания.

Процедурите с натурален мед освен лечебен, имат и козметичен ефект върху кожата. Прониквайки в дълбочина и действайки рефлекторно не само върху гърба, но и върху всички вътрешни органи, кръвообращение и метаболизъм, те насищат организма с полезни вещества, подпомагат очистващите процеси и засилват имунитета.

Спа терапия Бразилия с парна баня, масажен пилинг с кафе и детокс масаж с кафе и водорасли

Уникалната терапия е събрала най-доброто от лечителските тайни техники и масла. Топлината и парата отпускат и детоксикират, но не само тялото, а и ума. Кафето пък ще зареди и  ще ви пренесе в далечните земи. Масажът напълно неутрализира стреса, повишава имунната защита и нормализира обменните процеси на организма. Отстранява енергийните блокажи в тялото, като така подобрява кръвообращението и стимулира лимфната система да отделя вредните вещества. Стимулира активността на нервите и усещанията, като намалява болката и подобрява функцията на вътрешните органи. Отпуска мускулното напрежение, извлича токсините, намалява сковаността на ставите и повишава гъвкавостта им. Масажът има силно позитивно влияние върху духа, благодарение на събуждането на жизнената енергия чрез десетте енергийни канала.

Ефекти:
• Мощен детоксикиращ ефект;
• Лимфен дренаж;
• Засилване на имунната защита;

• Подобряване на метаболизма;
• Изхвърляне на излишната вода и токсина от организма;
• Намаляване на сантиметрите;

Спа Терапия „Хармония“ със Спа капсула и Спа Маска с увиване на цяло тяло и рефлексотерапия на длани и стъпала

Спа Маската има силно детоксикиращо и anti-age действие. Стяга и подхранва, прави кожата еластична и кадифена.  Спа маската същевременно предпазва кожата от вредните външни влияния и  напукване и лющене.Много ефективно защитава кожата от преждевременно стареене и отпускане. Моделира и възвръща сияйния и младежки вид на кожата.

Уникалната натурална SPA маска с бяла лечебна глина ще изглади и видимо ще подобри вида и структурата на кожата още след първата процедура. Кожата ви ще стане кадифена и стегната. Маската насърчава детоксикацията и естествената склонност на кожата да се стегне и регенерира. Хидратира я в дълбочина с помощта на маслото от кокос, авокадо и алое. Оформя телесните контури, стимулира разграждането на мазнините и по този начин намалява мастните натрупвания.

Кралски масаж
Kралският масаж е ритуал за духа и тялото. Това е уникален лечебен масаж, създаден от древните народи. Уникална композиция от източни техники и тайни продукти ще ви пренесат в далечните земи на гръцките богове и Древна Елада. Основата на тази терапия е философията, че всичко търси хармония и любов. Използването на директен натиск върху мускулите по цялото тяло в комбинация с разтягане – стимулира всички стави, мускули, нерви, тъкани и лимфната система на тялото.

Стимулира активността на нервите и на усещанията като намалява болката, увеличава чувствителността на кожата, подобрява функцията на вътрешните органи. Отпуска мускулното напрежение, извлича токсините, намалява сковаността на ставите и повишава гъвкавостта им.

Масажът има силно позитивно влияние върху духа, благодарение на събуждането на жизнената енергия чрез десетте енергийни канала. Синхронизирането на дишането с леките движения при смяната на всяка техника, довежда до спокойно медитативно състояние.

Пакет „Детокс“-движение, храна и процедури

Едно до две посещения седмично!

•Хранителен режим и домашен пробиотик както и някои важни холистични съвети;

• 3 процедури йонна детоксикация (по 20 минути);

• 2 Детокс масажа с мед на гръб и стъпала (20 минути);

• 2 процедури с Vibro plate(10-15 минути);
• Рефлексотерапия на длани  и стъпала(10 минути);
• 2 терапия с мокса;

Детокс Ритрийти във Вила Чародея

en_GBEnglish (UK)