„Ганеша“ клуб няма да работи между 22 и 30 юни.

Yoga and retreets

Ритрийт среща на Богините –
Връщане на Силата

Заповядайте на ритрийт от 26 до 28 юли, посветен на запознаването и развиването на божествените архетипи на женската енергия. Време за празник и практикуване на древните тайни знания и ритуали за сила и сбъдване.

Тантра за Двойки

Каним Ви на уикенди посветени на Тантра или Алхимията на Любовта.

Освобождаването и развихрянето на креативността в общуването са пътуването, което ви очаква. Ще практикуваме техники за общуване на различни нива и обмен на енергия. Тантра ще ни позволи да осветим някои тъмни ъгли от нашето съзнание. Няма как да пропуснем и идеи за по-пълноценна и задълбочена любов. Ще готвим, танцуваме и споделяме.

Усещането за тук и сега и радостта от това да се преоткриваме и да бъдем себе си са част от ритуала на алхимията, наречена Тантра.

Подготвили сме стимулиращи апетитни наслади и рецепти за домашни афродизиаци!

Какао Ритрийт и Звукотерапия

От древни времена племената са използвали плодовете на Какао, за да се свързват със свръх съзнанието и душата. В Южна Америка вярват, че всичко живо има характер и мисия и така Какао е тук, за да лекува и да отваря сърцето, за да може да се роди Любовта към себе си, а от там да започнем да обичаме и другите.

Отделяте ли време да творите, а не да реагирате във вашия живот? Ще се потопим в лечебния звук на кварцовите купи и ще изчистим полето си. Ще се върнем към корена на нашата сила и ще го подсилим!  Подгответе се за звукова и арт терапияр танци и много забавление!

Позволете си да разцъфнете тази пролет!

Женски Ритрийти с аюрведа, къна и женски практики

Уикенд посветен на Женската Енергия, Аюрведа и древни тайни за здраве и красота. Време за свързване със себе си, природата, храната, тялото и духа си.

Къде: с. Гложене, Вила Чародея

Програмата включва 4 ателиета:

“Ателие по Аюрведа”- със Сачи

Ще се потопим в Аюрведа и ще учим как се приготвят самоси и дал. Ще поговорим за алхимията на готвенето и пречиствнето на храната.

“Ателие по Източен масаж и Арт терапия” – с Чандрика

Ще усвоим лесни методи за раздвижване и освобождаване на енергийните блокажи при натрупано напрежение в гърба, ръцете и краката. Ще освободим ставите и ще активизираме лимфната система.

“Ателие по рисуване с Къна” със Сачи

Ще се потопим в красивия свят на най-женското изкуство и ще разберем повече за терапевтичните му ползи. Ще поговорим за символи, наричане, защитни функции. Всяка дама ще пробва сама да рисува с къна.

“Ателие: Женски Тайни” с Чандрика

Ще опитаме практики, активиращи и развиващи нашата женска енергия. Ще си поговорим също за домашните пробиотици и други методи, с които да поддържаме тялото си здраво!

Женски Ритрийт “Събуди Богинята”

Каним ви да засилим нашата женска енергия  и да изчистим това, което ни пречи да бъдем богини и да се радваме на изобилието.

Всички страхове, които имаме в себе си ни спират да бъдем онази мечтаната от нас жена, а именно – Жена Богиня.

Ще ви предложим техники как да събудим заспалото божествено съзнание, онази жена, която е магнит за щастие, любов, изобилие и самочувствие.

Ще работим с граници, ресурси, саботажи и намерениял

Ще засегнем и темата за изобилието и хармоничните взаимоотношения

Каним ви да изчистим всичко онова, което ни пречи да бъдем богини и да се радваме на изобилието.

Ние сме родени за богини, скъпи дами.

Всички страхове, които имаме в себе си ни спират да бъдем онази мечтаната от нас жена, а именно – жена Богиня.

Като чуете богиня с какво я свързвате?

Ще ви дадем насоки за това как да събудим заспалото божествено създание, онази жена, която е магнит за щастие, любов, изобилие и самочувствие.

Ще работим с граници, защото богинята – тя винаги поставя точни и ясни граници, защото тя знае как да отстоява себе си и своите желания.

Ще работим със самочувствието, защото богинята има самочувствие, тя знае коя е, какво иска и как да го получи, но го прави през любовта в себе си, а не през егото.

Ще си поговорим за това как да балансираме живота си, защото една богиня много добре умее да балансира всичко в живота си: кариера, семейство, лично време.

Ще засегнем и темата за изобилието, защото ако не богинята, то коя друга жена умее да има това приказно изобилие в себе си и около себе си.

en_GBEnglish (UK)