„Ганеша“ клуб няма да работи между 22 и 30 юни.

Cellulite treatments

Стягаща антицелулитна и антистрии терапия с водорасли

Which GUAM Seaweed Body Wrap for Cellulite is for you?
 • Затопляне и подготвяне на тялото с топли влажни кърпи.
 • Активиране функцията на кожата и премахване на мъртвата кожа с пилинга с водорасли и етерични масла. Динамичните масажни движения активират кръвообращението и метаболизма на кожата
 •  Почистване на пилинга
 • Нанасяне на професионална стягаща спа маска с водорасли, алантоин и каолин;
 • Ръчен антицелулитен масаж с професионален продукт с капсицин и добавен активен алантоин с антистрии ефект.

  Пилингът с водорасли и алантоин е на базата на морски соли, които активират лимфната система и помагат за премахването на бучиците и токсините. Той насърчава естествената склонност на кожата да се стегне, изглади и регенерира. Хидратира я в дълбочина с помощта на етеричните масла. Оформя телесните контури, стимулира разбивката на мазнините и по този начин намалява мастните натрупвания.
  Стягаща маска с водорасли, алантоин и каолин стимулира циркулацията и активира клетъчния метаболизъм като склубтурира тялото. Изглажда и оставя кожата кадифена.Има стягащ,антицелулитен и антистрии ефект.

  Действие:
  • Изглажда кожата и рабива и извежда дълбокия целулит;
  • Стяга кожата;
  • Маската абсорбира токсините от кожата;
  • Реминализира кожата;
  • Ръчния антицелулитен масаж – изглажда и контурира тялото.

Неповторимата комбинация на професионалната козметика с най-ефективните антицелулитни съставки във висока концентрация- гарантира максимален ефект в борбата с целулита и стриите.
Стимулира процеса на изгаряне на мазнините и предпазва от натрупването на нови. Моделира силуета като извайва ханша и бедрата.

Времетраене: 50мин.  

Промоционален Пакет 6 процедури-250лв( 1 терапия Бонус)


Антицелулитен масаж с бамбукови пръчки

Бамбуковият масаж активно освобождава токсините и целулита по изключително релаксиращ начин и дори го препоръчват като антисрес терапия и при наднормено тегло. Подобрява общото състояние чрез лимфния дренаж и олиото от водорасли, което спомага подобряването на метаболизма и активира разбиването на мазнини. Намалява мускулното напрежение и връща енергията и тонуса. Масажът дренира тъканите, спомага за отделянето на токсините и предизвиква детоксикация, като така подобрява обмяната на веществата. Топлината на бамбука допълва релаксацията и дарява тялото с допълнителна енергия.

Масажът дренира тъканите, стимулира метаболизма и отделянето на токсини. Циркулацията на кръвта и лимфата се усилва. Отровите се изхвърлят активно и клетките се възстановяват по-бързо, а усилената обмяна на веществата помага за премахване на излишните мазнини. Дренажът ефективно бори целулита. Бамбуковият масаж се прави с помощта на бамбукови пръчки и комбинация с шиатцу акупресура, намалява мускулното напрежение, възвръща енергията и тонуса на тялото.


Комплексна Антицелулитна терапия с тренировка на Vibro Plate и специализиран масаж и серумна на цели крака и седалище

Специализираната Антицелулитна Терапия дава изключително добри резултати при портокалова кожа и натрупани подкожни мазнини. Разграждащият мазнините серум и специфичните похвати са подходящи и за хора с проблемни вени и капиляри. Тренировката извършва перфектен дренаж и интензивно натоварване на проблемните зони. Поредицата от качествени професионални продукти и техники гарантират видим резултат още веднага.

Антицелулитен масаж се извършва с антицелилитен серум и загряващо олио – мануална терапия, премахваща подкожния слой мазнини, натрупани под формата на портокалови образувания. Мануалният масаж e най-известният и достъпен метод за третиране на целулита. С негова помощ се осигурява кръвоснабдяването на тъканите, което подпомага изгарянето на мазнините, носи свежи хранителни съставки и осигурява разнасяне на лимфните задържания. За да има по-голям ефект от антицелулитния масаж, е изключително важно физическата активност и хранителният режим.

Vibro Plate е апарат с 3D вибрация, която провокира естествения физиологичен рефлекс. Благодарение на него, за 1 секунда се постигат от 30 до 50 ритмични мускулни контракции. Vibro Plate едновременно тренира и усъвършенства координацията на активните и пасивни мускулни влакна. Той обхваща 95- 97 % от тях, което е с 60% повече от постигнатото с фитнес и аеробно натоварване.

Триизмерните механични вибрации преминават през цялото тяло и активират естествените рефлекси за разтягане и съкращение на мускулите. Максималното въздействие се постига чрез насочването на тези контракции в различни посоки, защото уредите Vibro Plate се движат във всички възможни посоки – точно както човешкото тяло е биологично програмирано да го прави.

Vibro Plate не е спорт, a интелигентна грижа за тялото, защото осигурява щадящо ставите и сухожилията натоварване. Той е създаден за хората погълнати от днешният динамичен и напрегнат начин на живот, които нямат време за движение и почивка. Целта на му e да се бори срещу сериозните последствия на все по-заседналия начин на живот.

Времетраене 35-40мин. 

Терапията е 10-12 процедури

Промо Пакет от 6 процедути-240лв.


Комплексна отслабваща и детокс терапия на проблемни зони 3 в 1- кавитация, ръчен антицелулитен масаж и репинг

Ефекти от терапията:
• контуриране на тялото;
• лечение на целулит;
• намаляване на обема на мастната тъкан;
• стягане и намаляване на стриите;
• корекции на дефекти след оперативна липосукция.

Продължителност: 60минути

•Кавитация на до 2 зони по избор (до 20 минути):

 -Задна част на бедра;
– Предна част на бедра;
– Вътрешна част на бедра;
– Седалище;
– Корем;
– Паласки;


• Ръчен антицелулитен масаж на цели крака, седалище, корем и ръце (30 минути);
• Нанасяне на термо 4D мус и увиване (репинг) със сауна ефект  на цели крака (10 минути).


Ултразвукова липосукция – кавитация

При метода кавитация се използват ултразвукови вълни. Тази безболезнена козметична процедура се основава на проникването на ултразвуковите вълни в кожата и разрушава мастните депа. Организмът разпознава мазнините като чужди и ги извежда от тялото посредством отделителната и лимфна система. Първи видими резултати от кавитацията ще получите още след първата процедура. Обиколката на третираната зона намалява от 1-4 сантиметра от процедура. Целулитът видимо намалява, кожата става гладка и приятна на допир.

Приложение при:
• лечение на целулит;
• намаляване обема на мастната тъкан и оформяне контура на тялото;
• корекции на дефекти след оперативна липосукция.

За постигане на оптимални резултати е препоръчително процедурата кавитация да се комбинира с радиочестотен лифтинг (RF) на тяло.


Ръчен антицелулитен масаж


Мануална терапия, премахваща подкожния слой мазнини, натрупани под формата на портокалови образувания. Методът има подчертан козметичен ефект. Извършва се с помощта на специални мануални техники с помощта на продукти с водорасли и алантоин или загряващ антицелулитен крем и олио (според типа целулит). Мануалният масаж e най-известният и достъпен метод за третиране на целулита. С негова помощ се осигурява кръвоснабдяването на тъканите, което подпомага изгарянето на мазнините, носи свежи хранителни съставки и осигурява разнасяне на лимфните задържания. За да има по-голям ефект от антицелулитния масаж, е изключително важно физическата активност и хранителният режим.

Масажът с вендузи се извършва на най-засегнатите от целулит зони, без да се засягат зони с проблемни вени.

Нанасяне на термо 4D мус и увиване (репинг) за ефективно топене на мазнините и намаляване на сантиметрите

Термо 4D мусът съдържа хиалуронова киселина и е иновативен продукт за отслабване, комбиниращ ефективността си благодарение на натуралните активни съставки с най-последните постижения на козметичната и естетичната медицина. Новата формула на съдържа композиция от активни съставки, които интензивно стимулират изгарянето на мазнини в подкожната тъкан и ефективно редуцират целулита. Мигновената ефикасност на продукта се подсилва и от хиалуроновата киселина с високо молекулярно тегло, която овлажнава в дълбочина, изглажда и стяга. Растителни стволови клетки активират слабите и неактивни клетки в кожата, като по този начин стимулират нейната естествена регенерация. Това е естествен начин за борба с целулита. Продуктът стимулира процеса на изгаряне на мастните тъкани и има силно оформящо силуета действие. Ефект 4D – редуцира мастните тъкани, стимулира микроциркулацията, оформя силуета, действа 48 часа.

Курсът на терапия е 10-12 процедури и последвала поддръжка.

За актиална цена на терапията свържете се с екипа ни.

Промо Пакет 5 процедури-350лв

Контурираща антицелулитна контрастна терапия с гуарана, кафе и цитруси в 4 стъпки

Процедурата включва:

 Масажен пилинг масаж с антицелулитни соли с цитруси

Ръчен антицелулитен и лимфодренажен масаж на цели крака и седалище с антицелулитен комплекс от кафе, гуарана, цитруси и чили  

Нанасяне на термоактивен мус и увиване със сауна ефект

Нанасяне на ментов гел

Продължителност: 40 минути

Поглезете се със специализирана терапия за стимулиране на кръвообръщението и лимфната система, концентрирайки се върху зоните на тялото, податливи към „блокажи”, целулит, задържане на вода и неравномерна текстура на кожата. След ексфолирането, върху засегнатите зони се масажира с антицелулитен комплекс. След това Ви овиваме с термоактивен мус. Отпускате се и се наслаждавате на загряващото усещане на муса, докато Вашият кожен метаболизъм и лимфна дейност работят до пълно изпотяване. Накрая се нанася освежаващ гел за активиране на циркулацията.

Терапията е 2-3 процедури седмично.

Курсът на терапия е 10-12 процедури и последвала поддръжка.

За актиална цена на терапията свържете се с екипа ни.

Промоционален пакет от 10процедури-500лв.

en_GBEnglish (UK)