Cellulite treatments

Стягаща антицелулитна и антистрии терапия с водорасли

Which GUAM Seaweed Body Wrap for Cellulite is for you?
 • Затопляне и подготвяне на тялото с топли влажни кърпи.
 • Активиране функцията на кожата и премахване на мъртвата кожа с пилинга с водорасли и етерични масла. Динамичните масажни движения активират кръвообращението и метаболизма на кожата
 •  Почистване на пилинга
 • Нанасяне на професионална стягаща спа маска с водорасли, алантоин и каолин;
 • Ръчен антицелулитен масаж с професионален продукт с капсицин и добавен активен алантоин с антистрии ефект.

  Пилингът с водорасли и алантоин е на базата на морски соли, които активират лимфната система и помагат за премахването на бучиците и токсините. Той насърчава естествената склонност на кожата да се стегне, изглади и регенерира. Хидратира я в дълбочина с помощта на етеричните масла. Оформя телесните контури, стимулира разбивката на мазнините и по този начин намалява мастните натрупвания.
  Стягаща маска с водорасли, алантоин и каолин стимулира циркулацията и активира клетъчния метаболизъм като склубтурира тялото. Изглажда и оставя кожата кадифена.Има стягащ,антицелулитен и антистрии ефект.

  Действие:
  • Изглажда кожата и рабива и извежда дълбокия целулит;
  • Стяга кожата;
  • Маската абсорбира токсините от кожата;
  • Реминализира кожата;
  • Ръчния антицелулитен масаж – изглажда и контурира тялото.

Неповторимата комбинация на професионалната козметика с най-ефективните антицелулитни съставки във висока концентрация- гарантира максимален ефект в борбата с целулита и стриите.
Стимулира процеса на изгаряне на мазнините и предпазва от натрупването на нови. Моделира силуета като извайва ханша и бедрата.

Времетраене: 50мин.  

Промоционален Пакет 6 процедури-250лв( 1 терапия Бонус)


Антицелулитен масаж с бамбукови пръчки

Бамбуковият масаж активно освобождава токсините и целулита по изключително релаксиращ начин и дори го препоръчват като антисрес терапия и при наднормено тегло. Подобрява общото състояние чрез лимфния дренаж и олиото от водорасли, което спомага подобряването на метаболизма и активира разбиването на мазнини. Намалява мускулното напрежение и връща енергията и тонуса. Масажът дренира тъканите, спомага за отделянето на токсините и предизвиква детоксикация, като така подобрява обмяната на веществата. Топлината на бамбука допълва релаксацията и дарява тялото с допълнителна енергия.

Масажът дренира тъканите, стимулира метаболизма и отделянето на токсини. Циркулацията на кръвта и лимфата се усилва. Отровите се изхвърлят активно и клетките се възстановяват по-бързо, а усилената обмяна на веществата помага за премахване на излишните мазнини. Дренажът ефективно бори целулита. Бамбуковият масаж се прави с помощта на бамбукови пръчки и комбинация с шиатцу акупресура, намалява мускулното напрежение, възвръща енергията и тонуса на тялото.


Комплексна Антицелулитна терапия с тренировка на Vibro Plate и специализиран масаж и серумна на цели крака и седалище

Специализираната Антицелулитна Терапия дава изключително добри резултати при портокалова кожа и натрупани подкожни мазнини. Разграждащият мазнините серум и специфичните похвати са подходящи и за хора с проблемни вени и капиляри. Тренировката извършва перфектен дренаж и интензивно натоварване на проблемните зони. Поредицата от качествени професионални продукти и техники гарантират видим резултат още веднага.

Антицелулитен масаж се извършва с антицелилитен серум и загряващо олио – мануална терапия, премахваща подкожния слой мазнини, натрупани под формата на портокалови образувания. Мануалният масаж e най-известният и достъпен метод за третиране на целулита. С негова помощ се осигурява кръвоснабдяването на тъканите, което подпомага изгарянето на мазнините, носи свежи хранителни съставки и осигурява разнасяне на лимфните задържания. За да има по-голям ефект от антицелулитния масаж, е изключително важно физическата активност и хранителният режим.

Vibro Plate е апарат с 3D вибрация, която провокира естествения физиологичен рефлекс. Благодарение на него, за 1 секунда се постигат от 30 до 50 ритмични мускулни контракции. Vibro Plate едновременно тренира и усъвършенства координацията на активните и пасивни мускулни влакна. Той обхваща 95- 97 % от тях, което е с 60% повече от постигнатото с фитнес и аеробно натоварване.

Триизмерните механични вибрации преминават през цялото тяло и активират естествените рефлекси за разтягане и съкращение на мускулите. Максималното въздействие се постига чрез насочването на тези контракции в различни посоки, защото уредите Vibro Plate се движат във всички възможни посоки – точно както човешкото тяло е биологично програмирано да го прави.

Vibro Plate не е спорт, a интелигентна грижа за тялото, защото осигурява щадящо ставите и сухожилията натоварване. Той е създаден за хората погълнати от днешният динамичен и напрегнат начин на живот, които нямат време за движение и почивка. Целта на му e да се бори срещу сериозните последствия на все по-заседналия начин на живот.

Времетраене 35-40мин. 

Терапията е 10-12 процедури

Промо Пакет от 6 процедути-240лв.


Комплексна отслабваща и детокс терапия на проблемни зони 3 в 1- кавитация, ръчен антицелулитен масаж и репинг

Ефекти от терапията:
• контуриране на тялото;
• лечение на целулит;
• намаляване на обема на мастната тъкан;
• стягане и намаляване на стриите;
• корекции на дефекти след оперативна липосукция.

Продължителност: 60минути

•Кавитация на до 2 зони по избор (до 20 минути):

 -Задна част на бедра;
– Предна част на бедра;
– Вътрешна част на бедра;
– Седалище;
– Корем;
– Паласки;


• Ръчен антицелулитен масаж на цели крака, седалище, корем и ръце (30 минути);
• Нанасяне на термо 4D мус и увиване (репинг) със сауна ефект  на цели крака (10 минути).


Кавитация

What Is Vacuum Cavitation Slimming Machine How Does It Work?

При метода кавитация се използват ултразвукови вълни. Тази безболезнена козметична процедура се основава на проникването на ултразвуковите вълни в кожата и разрушава мастните депа. Организмът разпознава мазнините като чужди и ги извежда от тялото посредством отделителната и лимфна система. Първи видими резултати от кавитацията ще получите още след първата процедура. Обиколката на третираната зона намалява от 1-4 сантиметра от процедура. Целулитът видимо намалява, кожата става гладка и приятна на допир.

Приложение при:
• лечение на целулит;
• намаляване обема на мастната тъкан и оформяне контура на тялото;
• корекции на дефекти след оперативна липосукция.

За постигане на оптимални резултати е препоръчително процедурата кавитация да се комбинира с радиочестотен лифтинг (RF) на тяло.


Ръчен антицелулитен масаж


Мануална терапия, премахваща подкожния слой мазнини, натрупани под формата на портокалови образувания. Методът има подчертан козметичен ефект. Извършва се с помощта на специални мануални техники с помощта на продукти с водорасли и алантоин или загряващ антицелулитен крем и олио (според типа целулит). Мануалният масаж e най-известният и достъпен метод за третиране на целулита. С негова помощ се осигурява кръвоснабдяването на тъканите, което подпомага изгарянето на мазнините, носи свежи хранителни съставки и осигурява разнасяне на лимфните задържания. За да има по-голям ефект от антицелулитния масаж, е изключително важно физическата активност и хранителният режим.

Масажът с вендузи се извършва на най-засегнатите от целулит зони, без да се засягат зони с проблемни вени.

Нанасяне на термо 4D мус и увиване (репинг) за ефективно топене на мазнините и намаляване на сантиметрите

Термо 4D мусът съдържа хиалуронова киселина и е иновативен продукт за отслабване, комбиниращ ефективността си благодарение на натуралните активни съставки с най-последните постижения на козметичната и естетичната медицина. Новата формула на съдържа композиция от активни съставки, които интензивно стимулират изгарянето на мазнини в подкожната тъкан и ефективно редуцират целулита. Мигновената ефикасност на продукта се подсилва и от хиалуроновата киселина с високо молекулярно тегло, която овлажнава в дълбочина, изглажда и стяга. Растителни стволови клетки активират слабите и неактивни клетки в кожата, като по този начин стимулират нейната естествена регенерация. Това е естествен начин за борба с целулита. Продуктът стимулира процеса на изгаряне на мастните тъкани и има силно оформящо силуета действие. Ефект 4D – редуцира мастните тъкани, стимулира микроциркулацията, оформя силуета, действа 48 часа.

Курсът на терапия е 10-12 процедури и последвала поддръжка.

За актиална цена на терапията свържете се с екипа ни.

Промо Пакет 5 процедури-350лв

Контурираща антицелулитна контрастна терапия с гуарана, кафе и цитруси в 4 стъпки

Процедурата включва:

 Масажен пилинг масаж с антицелулитни соли с цитруси

Ръчен антицелулитен и лимфодренажен масаж на цели крака и седалище с антицелулитен комплекс от кафе, гуарана, цитруси и чили  

Нанасяне на термоактивен мус и увиване със сауна ефект

Нанасяне на ментов гел

Продължителност: 40 минути

Поглезете се със специализирана терапия за стимулиране на кръвообръщението и лимфната система, концентрирайки се върху зоните на тялото, податливи към „блокажи”, целулит, задържане на вода и неравномерна текстура на кожата. След ексфолирането, върху засегнатите зони се масажира с антицелулитен комплекс. След това Ви овиваме с термоактивен мус. Отпускате се и се наслаждавате на загряващото усещане на муса, докато Вашият кожен метаболизъм и лимфна дейност работят до пълно изпотяване. Накрая се нанася освежаващ гел за активиране на циркулацията.

Терапията е 2-3 процедури седмично.

Курсът на терапия е 10-12 процедури и последвала поддръжка.

За актиална цена на терапията свържете се с екипа ни.

Промоционален пакет от 10процедури-500лв.

en_GBEnglish (UK)