„Ганеша“ клуб няма да работи между 22 и 30 юни.

Ритрийт среща на Богините – Връщане на Силата

26 - 28 юли (петък-неделя) Вила Чародея, с. Гложене, Тетевен

✨ Среща на Богините✨ е време посветено на богинята във всяка една от нас: време за танци, вкусна храна, йога, астрология, дълбоко дишане и още доста изненади!

Заповядайте на ритрийт, посветен на запознаването и развиването на божествените архетипи на женската енергия. Време за празник и практикуване на древните тайни знания и ритуали за сила и сбъдване. Работилница за осъзнато творчество и още много вкусна храна, танци и истинско дълбоко отпускане и приключения по красиви места в Стара планина.

Тази година срещата на богините ще посветим на трите основни астрологични архитипа на женствеността – Луната, Венера и Лилит. Всяка една от тях проявява силата си по различен начин и всяка една от тях подхранва нашата лична сила като жени. Понякога даден архетип на божестената женственост в нас е позабравен или подтиснат и това отнема от силата ни. Но силата може да бъде върната и преумножена!

Къде: Вила Чародея – с. Гложене, Тетевен в Стара планина
Пакет: 2 нощувки, 2 закуски, 2 обяда, 2 вечери и всички практики
Цена: 420 лв.
(Записването става с капаро 30% от цената)

Местата са ограничени за информация за записване 0878 508003

Програма:

Петък (26.07)
18ч. пристигане и настаняване
19ч. лека вечеря
20ч. ритуал по откриване

Събота (27.07)
9:00-9:50ч Сутрешна практика (не е задължителна).
10:00ч Закуска.
11.30- 16:00 Практика сред природата и пикник-Силата на Луната.
18.30 Вечеря.
20:00- 22:00ч Празник на Венера.

Неделя (28.07)
9:00-9:45 Сутрешна практика (не е задължителна).
10:00-11:00 Закуска.
11.10-12:00 Лилит Магьосницата
12-13.30 Работилница за магьосници.
13.45 Обяд
15:00 Затваряне на кръга.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

За Ина – дипломиран арт терапевт, астро-нумеролог, рейки мастър, мануален терапевт и основател на Холистичен център Wellness Center Ganesha Club.
Вече 10 години нейната мисия е повече осъзната любов към себе си и тялото, повече приемане, по-качествено общуване на всички нива и развиване на женската ни енергия.
В своята практика използва йога и изкуството и пресъздава алтернативна реалност, в която може да развиваме и лекуваме.

Занимавам се с холистични техники като Арт терапия, Какао Церемонии, Семейни консталации, Рейки, Тантра, Женски кръгове и практики, Звукови Ателиета, Източни терапии на тяло .

Нели Арабаджиева – Калея е астролог, инструктор по класическа йога, водещ на медитации и водещ по методите регресия и семейни констелации.

Като астролог Нели е последовател на американската школа на Джеф Грийн, но е изучавала и продължава да изучава безкрайното поле на западна астрология и от други вдъхновяващи изследователи, които резонират с нейното разбиране за астрологията като инструмент за себепознание и източник на практични насоки за подобряване на ежедневието.
Като инструктор по йога тя подчинява практиките си на първият принцип в класическата йога “ахимса”. Ахимса означава ненасилие и последователно ни води към постигане на външен мир и вътрешен покой. От 2015 г. Нели Арабаджиева – Калея води групови и индивидуални медитаци на различни теми, вкл. за по-дълбоко свързване с астрологичните архетипи, медитации с терапевтична цел и водени медитации по метода “регресия”. Нели Арабаджиева – Калея е и водещ и по метода “семейни констелации”.

Станете наш член и получете повече:

Нашите ритрийти се провеждат във Вила Чародея

Очакваме ви!

Сподели събитието:

Още събития от Женски клуб „Ганеша“

Записване за Женски клуб „Ганеша“

Записване за събития в Женски клуб „Ганеша“

Събитията са около час и половина. Адресът на всички събития е: гр. София, ул. Криволак 45. Очакваме ви!

Ако сте член, на обозначените събития с * можете да доводете приятелка (която не е член) на половин цена.
0.00 lv
en_GBEnglish (UK)