„Ганеша“ клуб няма да работи между 22 и 30 юни.

Холотропно дишане

9 юли (вторник) от 19:30

Холотропно Дишане е мощна техника за самолечение и самоусъвършенстване, която позволява по-добро саморазбиране, разширяване на мирогледа и достъп до корените на емоционалните и психосоматични предизвикателства, с който може да се сблъскаме.

Измененото или холотропно състояние на съзнанието, възникващо при холотропно дишане, притежава извънредно мощно и целително действие. По време на холотропни сесии на повърхността се изтласкват задържани неприятни емоции и физически усещания.

По време на холотропно дишане участниците дишат бързо и равномерно, за да предизвикат променено състояние, от което се смята, че може да се извлече по-дълбоко разбиране за себе си. Някои описват това преживяване като по-интензивна форма на медитация.

Техниката включва комбинация от дишане, емоционална музика за холотропно дишане, целенасочена работа за освобождаване на енергията.

Хората често изпитват интензивна, „терапевтична“ криза, която им помага да отмият негативните енергии и ги отвежда до лечебно място с по-голямо разбиране. Това винаги ще бъде специфично за човека в този конкретен момент от живота му.

По същество целта е холотропното дишане да бъде катализатор за извеждане на повърхността на най-важните проблеми, които човек трябва да реши.

Холотропното дишане не трябва да се използва от хора със сърдечносъдови проблеми, епилептици, след операция, болни от глаукома, бременни жени, психичи проблеми, паник атаки.

Продължителност: 60минути
Участие: 35лв

За да се включите, звъннете на: +359878508003, за да проверите дали има места и след това завършете записването онлайн тук.

Станете наш член и получете повече:

Всички наши събития се провеждат на адрес:

гр. София, ул. Криволак 45. Очакваме ви!

Сподели събитието:

Още събития от Женски клуб „Ганеша“

Записване за Женски клуб „Ганеша“

Записване за събития в Женски клуб „Ганеша“

Събитията са около час и половина. Адресът на всички събития е: гр. София, ул. Криволак 45. Очакваме ви!

Ако сте член, на обозначените събития с * можете да доводете приятелка (която не е член) на половин цена.
0.00 lv
bg_BGБългарски