„Ганеша“ клуб няма да работи между 22 и 30 юни.

Космоенергетика

29 юли (понеделник) от 19:30

Космоенергетиката е Био- енерго-информационна технология.

Разработена е на база съвременната медицина и древните тибетски традиции.

Космоенергетиката е единствената енергийна техника призната и прилагана от Световната Здравна Организация днес. За да достигне до това признание, са правени множество съвременни изследвания, които са доказали изменение в органите и системите на човека след лечение с космоенергийни канали.

Космоенергийните канали представляват енерго-информационни полета, които оказват въздействие върху личното биополе на човека – енергийната матрица, която оформя и заобикаля всеки от нас. Каналите имат изчистващи, целебни и защитни свойства. Космоенергийните канали връщат клетката към нейната здрава вибрация и допринасят за вътрешното хармонизиране на човека, за постигане на хармония с околната среда и за неговото духовно развитие. Освен на равнище физическо тяло, те работят за премахване на мисловни, емоционални и енергийни блокажи, които създават препятствия по жизнения път на човека.

Космоенергетика се ползва при заболявания на всички органи и системи.

Според симптоматиката и оплакванията, които могат да бъдат от най-различен характер (заболявания на тялото, мъчителни психични състояния, проблеми в общуването, чести неуспехи в начинанията и пр.), се съставя схема за работа с продължителност 10-12 сеанса.

За да се включите, звъннете на: +359894357526, за да проверите дали има места и след това завършете записването онлайн тук.

Участие в събитието – 40 лв.

Водещ: Радостина Иванова е Класически Хомеопат и Астролог. От над 10 години практикува Хомеопатия, а с Астрология се занимава активно от 2017г. насам. В своята практика използва множество различни подходи- основно енергийно лечение, работа с тялото и трансформиращи дихателни практики и медитации.

Радост е Рейки Мастер и Космоенергет, вярва че всички методи на лечение и тансформация работят според времето и мястото, че основният ни навигатор през това пътуване е тялото и интуицията ни, които ни водят безпогрешно.

Станете наш член и получете повече:

Всички наши събития се провеждат на адрес:

гр. София, ул. Криволак 45. Очакваме ви!

Сподели събитието:

Още събития от Женски клуб „Ганеша“

Записване за Женски клуб „Ганеша“

Записване за събития в Женски клуб „Ганеша“

Събитията са около час и половина. Адресът на всички събития е: гр. София, ул. Криволак 45. Очакваме ви!

Ако сте член, на обозначените събития с * можете да доводете приятелка (която не е член) на половин цена.
0.00 lv
bg_BGБългарски