„Ганеша“ клуб няма да работи между 22 и 30 юни.

Новолунна Какао церемония – Елементът огън – Смелост и Независимост

9 април (вторник) от 19:30

Заповядайте на Какао Церемония посветена на поставянето на Ново начало – началото на новия лунен месец. Това е време за трансформация и освобождаване от всичко, което вече не ни служи, както и възможност да посеем ново намерение с помощта на растението на силата – Какао.

Какао церемонията отваря пространство в и извън нас да отправим една покана за свързване на тялото, съзнанието и душата. Да помогнем на тялото да усети пълно отпускане и наслада и в движението и в покоя. Покана за лечебно и осъзнато възнамеряване!

🍫 От древността, маите, ацтеките и олмеките са използвали церемониално какао в своите ритуали, за да се свържат със свръхсъзнанието и душата по време на специални церемонии. Тази вечер ще поканим духа на това лечебно растение да отключи нашата творческа сила и енергия и да ни помогне да се свържем по-добре с тялото си и да посеем “Новото начало” от което се нуждаем.

Какво да очаквате:

🌀 Церемонията ни води към осъзнаване, освобождаване и пренастройване чрез церемониално какао, дихателна, двигателна, звукова и медитативна практика.
Какаото е наричано още „отварящо сърцето“, то помага за отваряне към живота, радостта, чудесата и мъдростта. По-дълбоко свързване, преоткриване на себе си, проясняване на мислите и чувствата. Подобрява концентрацията и медитацията.

🌱 Южноамериканците вярват, че всяко растение си има характер- този на какаото е мек и даряващ, то носи мощен целебен дух, който ще поканим да ни води и изцели.

🍃 Желателно е да сте на лек разтоварващ режим в деня на ритуала -свежи плодове и зеленчуци- без млечни, месо и алкохол.

Водещи: Ина Куртева Chandrika и Нели Арабаджиева-Калея.

За да се включите, станетe член на нашия Женски клуб „Ганеша“ или проверете за свободни места на 0878 508003, 0896 61 43 12 или ни пишете във Facebook.

Участието в събитието е 55лв.

Станете наш член и получете повече:

Всички наши събития се провеждат на адрес:

гр. София, ул. Криволак 45. Очакваме ви!

Сподели събитието:

Още събития от Женски клуб „Ганеша“

Записване за Женски клуб „Ганеша“

Записване за събития в Женски клуб „Ганеша“

Събитията са около час и половина. Адресът на всички събития е: гр. София, ул. Криволак 45. Очакваме ви!

Ако сте член, на обозначените събития с * можете да доводете приятелка (която не е член) на половин цена.
0.00 lv
bg_BGБългарски