Как да подобрим връзката дете-родител

8 май (сряда) от 19:30

Искате ли да научите как да комуникирате с децата си на собствения им език? Искате ли да развиете уменията си за изследване на техните чувства и преживявания по начин, който ги кара да се чувстват разбрани? На тази среща ще ви запознаем как да използвате Арт Терапия за да постигнете това!

Арт Терапията е метод за себеизследване, терапия и балансиране, който използва свободно себеизразяване в спокойно и безопасно пространство като основен способ. Това и качество я прави особено подходяща за работата с деца, които често не успяват да изразят трудностите си по разбираем за възрастните начин.

Арт терапията използва множество невербални и визуални методи, включващи бои, глина, пластелин, моливи, движение. Това дава възможност на децата да споделят емоциите си по лек и разбираем за тях начин, без да им създава допълнително напрежение и да им налага ограничения.

Арт Терапията, също така включва и интуитивно вербално изразяване, което помага на децата да се научат да комуникират това което чувстват вътрешно и към външния свят.

На тази среща ние ще ви споделим и разкажем за някои основни методи от Арт Терапия и как можете да ги използвате за да задълбочите връзката и разбирането с децата си. А също и със самите вас. Осъзнатата комуникация и съпреживяване ще ни дадат поле да развием себе си и начина по който подкрепяме семейството си.

Тъй като това е първа среща, ще засегнем базисни идеи и упражнения, които всеки да може да интегрира в своето семейство. Също така ще имаме практична част, чрез която ще успеете да се докоснете до Арт Терапията и да се убедите в ефективността и.

✔️ За да се включите, станетe член на нашия Женски клуб „Ганеша“ или проверете за свободни места на 0878 50 8003 или по Месинджър на Ina Kurteva Chandrika – местата са ограничени.

Участие в събитието – 40 лв

Очакваме Ви!

________________________________________________________________________

Водещи:

Десислава Кирилова е психолог, използващ в практиката си интердисциплинарен подход, вплитащ в себе си западни и източни нагласи, философия, изкуство, антропология. Смята, че осъзнатата комуникация със себе си и света е основополагаща за благоденствието на човека и обществото. В момента развива лична практика като терапевт и работи в компания с международен екип от над 100 човека. Използва широк набор от подходи, включващи, CBT, EMDR, арт терапия и други.

Ина Куртева е дипломиран арт терапевт и основател на Wellness Center Ganesha Club. Вече над 10 години нейната мисия е повече осъзната любов към себе си и тялото ни, повече приемане, по-качествено общуване на всички нива и развиване на женската ни енергия. Тя вярва, че изкуството създава алтернативна реалност, в която може да развиваме и лекуваме.
Ина е Рейки Мастър и практикува различни холистични техники като Арт терапия, Какао Церемонии, Семейни консталации, Тантра, Женски кръгове и практики, Звукови Ателиета, Източни терапии на тяло.

Станете наш член и получете повече:

Всички наши събития се провеждат на адрес:

гр. София, ул. Криволак 45. Очакваме ви!

Сподели събитието:

Още събития от Женски клуб „Ганеша“

Записване за Женски клуб „Ганеша“

bg_BGБългарски