Новолунна Церемония – Яснота и Изобилие с Растения на Силата

9 май (четвъртък) от 20:00

Новолунието е специален момент, когато Слънцето прегръща Луната и я изпълва с потенциал за показване и посяване на нови мисли и намерения.
Церемонията е своеобразен празник на

По време на церемонията ще се обърнем към силата да материализираме, да гледаме с вдъхновение навън към света и да участваме с вдъхновение като достойни съттворци във Великата игра на Живота.

Като основно растение на силата, с което ще работим по време на церемонията е Тютюнът. Тютюнът има специални ритуални начини за приемане и един от тези начини е под формата на Рапе.

Рапе, което ще използваме по време на церемонията е приготвено от шамани от племето Хуникуин от амазонската джунгла в Бразилия. С радост ще споделим с вас нашата любов и изцелителна връзка с Тютюна.

Тютюнът е считан от много от племената на Америка за най-силното и свещено растение на силата, с което се започва и завършва всяка церемония. Всяко докосване до него с уважение и намерение е церемония, която ни помага да осъществим по-дълбока връзка със силата на природата. Тютюът като растение на силата ни връща тук и сега, дава яснота и заземяване. Той носи мъжка енергия – енергията на деня, на светлината и мъдростта. Рапе, което ще приемем по време на церемонията съдържа и Какао. Какао е женска енергия – енергията на нощта и любовта.

Водещи на церемонията са Нели Арабаджиева – Калея и Ина Куртева Чандрика.

За да се включите, станетe член на нашия Женски клуб „Ганеша“ или проверете за свободни места на 089661431 (Нели) или ни пишете във Facebook.

Ако нямате опит с приемането на Рапе и церемониален тютюн, моля свържете се с нас предварително (поне една седмица), за да получите инструкции как да се подготвите за церемонията.

Участие в церемонията: 50 лв

Станете наш член и получете повече:

Всички наши събития се провеждат на адрес:

гр. София, ул. Криволак 45. Очакваме ви!

Сподели събитието:

Още събития от Женски клуб „Ганеша“

Записване за Женски клуб „Ганеша“

bg_BGБългарски