За нас и за мен – Ина Куртева

Ина Куртева е дипломиран холистичен терапевт и основател на Wellness Center Ganesha Club. Вече над 10 години нейната мисия e да създава възможности за свързване на тялото и духа, развиване на женската енергия и красотата в нас. В ежедневната си практика тя е отдадена на идеята за любов към себе си и тялото ни, повече приемане, по-качествено общуване на всички нива. Тя вярва, че изкуството създава алтернативна реалност, в която може да се усъвършенстваме и лекуваме.
Ина е Рейки мастър и практикува различни холистични техники като Арт терапия, Какао церемонии, Таро сесии, Тантра, Женски кръгове и практики, Звукови ателиета, Източни терапии за лице тяло.

WELLNESS CENTER GANESHA CLUB  e бутиков център за божествени моменти в центъра на София. При нас – Запада среща Изтока за истинска релаксация и зареждане на тялото, ума и сърцето. Това е пространство, в което да поглезим или изваем тялото си. Но и място, където то се учи да комуникира със своя дух.

Our mission is to help you feel whole and beautiful by offering you professionalism with individual and holistic approach!

Ние вярваме, че всеки момент е повод за развитие и научаване на нещо ново, затова и не спираме да обогатяваме и разширяваме нашето меню от процедури и преживявания. Също така инвестираме в иновативна апаратура и сме горди да предложим услуги като ендосфера, криолиполиза  и терапии с озон и светлина.

Другото наше лице е обърнато към „изтока“ или древните учения на йога и тантра. Знаем доста и за айюрведа, детоксикация и здравословен начин на живот. Правим курсове по рейки, аромотерапия, звукотерапия с пеещи кристални купи. Вдъхновени сме и от ритуалите на Южноамерикансите племена, как те са усещали духа във всяко растение и животно, за което разказваме в нашата отваряща сърцето Какао церемония.

Благодарни сме на всички места и хора споделили техните уроци и нямаме търпение да разкажем наученото и на вас.

Моля разгледайте сайта ни за подробна информация на нашите процедури и събития:

Спа капсула-парна баня, инфраред сауна, терапия с озон и светлина, Тайландски масаж, Хавайски, Аюрведични терапии, Билкови торбички на пара, Вулканични камъни, Филинински, Шиацу, Рейки и Кристали, Арома, Антистрес, Кинези, класически масаж.

Аюрведа, Астрология, Нумерология, ТАРО, Рейки, Какао церемонии, Тантра уъркшиопи и Арт терапия.

en_GBEnglish (UK)